2016-11-07 13:58:06• hírek • (x)

Új és használt gumik egy helyen - verhetetlen áron!

Közeleg a nagy hideg, itt az ideje beszerezni a téli autógumikat - az Amaia Speed&Go-nál mindent megtalálsz.

Közeleg a hideg idő, amikor pedig huzamosabb ideig 7 Celsius fok alá esik a hőmérséklet, itt az idő lecserélni a nyári gumiabroncsokat a téliekre. A téli hónapokban a rendőrök is ellenőrzik, hogy az időjárásnak megfelelő abroncs van-e az autódon, de nem csak emiatt kell cserélni! Aki ugyanis a nyári gumikkal indul útnak télen, az nem csak a saját és utasai, de más közlekedésben részt vevők életét is kockáztatja!

"A nyári abroncs a hidegben megmered, tapadását elveszti, emiatt pedig megnő a féktáv, olyan lesz a helyzet, mintha az autós egy jégpályán közlekedne. A téli gumik mintázata, összetétele viszont hozzájárul ahhoz, hogy a téli időjárási körülmények között is jól tapadjon az úton" - magyarázza az Amaia Speed&Go szerviz menedzsere, Csáki Csongor.

Sok esetben anyagi okok állnak a csere elmaradása mögött, egy szett abroncs ugyanis alaposan megterhelheti a család költségvetését. Számukra lehet ideális megoldás az Amaia Speed&Go gumiszerviz, amely minőségi, Ausztriából származó használt gumikat is forgalmaz. A mondatban fontos az is kötőszó, mivel a Bujorului utca 74. szám alatti telephelyen új gumik között is választhatunk minden típusú személygépkocsira, furgonra vagy kisteherautókra. Mindezt ráadásul verhetetlen áron! Akár használt, akár új gumit vásárolsz viszont, azokat ingyen szerelik fel autódra.

Az Amaia Speed&Go rendelkezik gumiabroncshotellel is. Egy darab gumiabroncs tárolása egy lejbe kerül havonta, felnivel pedig két lejbe. Fontos megjegyezni azt is, hogy a szervizben használt valamennyi felszerelés, gép a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, nemrég egy budapesti cég ellenőrizte azokat.

A Bujorului utca 74. szám alatt nem csak a gumik ára verhetetlen, de a mosásé is. Ráadásul külső-belső mosás esetén a külső gyantázás a cég ajándéka. Mint ahogy öt mosás után a hatodik is a cég ajándéka!

Ha tehát minőségi szolgáltatást keresel autód számára jutányos áron, keresd az Amaia Speed&Go gumiszervizt és autómosót a Bujorului utca 74. szám alatt hétköznap 8.00-19.00, szombaton pedig 08.00-17.00 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: